Enkät om grannsamverkan

Nedanstående mail har inkommit från polisen i Huddinge. Gå gärna in och svara på enkäten!

”Hej alla Huddingebor och medlemmar i grannsamverkan!

Jag genomför just nu mitt examensarbete i kriminologi hos Göteborgs universitet. Jag skulle vara ytterst tacksam om du ville hjälpa mig genom att svara på min enkät om grannsamverkan och brottsförebyggande arbete gällande Huddinge kommun. Jag har fått hjälp och stöd av kommunpolisen i Huddinge och min handledare hos Göteborgs universitet att skapa denna enkät.

Alla svar som kommer in är jätteviktiga för att jag skall kunna analysera och diskutera invånarnas attityder och åsikter i Huddinge om grannsamverkan och uppfattning av brottsprevention. Enkäten går att fylla i genom mobilen, surfplattan och exempelvis datorn.

Du behöver bo i Huddinge kommun och vara 18 år eller äldre för att kunna medverka. S

om tack för din medverkan kan du delta i en lottning i slutet av enkäten, där tre priser lottas ut: (1) 400:- (2) 200:- (3) 100:-. Den 25 maj presenterar jag vinnarna av priserna i denna Facebookgrupp och tackar alla som har lagt ned tiden att svara.

Enkäten tar mellan 5-10 minuter att besvara och går att hitta här:

https://forms.gle/kratCX2mYM7eHwSj6

Jag har även bifogat ett forskningsbrev i detta mail. Där står information om studien, tystnadsplikt, anonymitet, konfidentialitet och svar på vanliga frågor som kan uppstå. Det finns även kontaktuppgifter till mig eller Göteborgs universitet.

Tack för er läsning. Jag önskar er en härlig vår! 

Vänliga hälsningar,

Michael S.”